A apărut data de lansare pentru serialul The Lord of The Rings produs de Amazon

A apărut data de lansare pentru serialul The Lord of The Rings produs de Amazon

Serviciile de streaming se pregătesc să-și extindă ofertele cu tot mai multe seriale, fie ele producții originale sau bazate pe diverse medii. În acest sens, Amazon se va ocupa de producția unui serial bazat pe universul legendar imaginat de J.R.R. Tolkien și chiar dacă nu avem foarte multe detalii oficiale, ni s-a oferit o informație cu privire la data de lansare.

Povestea din serialul The Lord of the Rings este plasată cu mii de ani înaintea evenimentelor din trilogia originală și din The Hobbit. Pe fundalul acesta, personaje cunoscute dar și figuri noi se vor confrunta cu întunericul adus peste Middle-Earth în cea de-a Doua Eră.

The Lord of the Rings pe Amazon – Când ne vom întoarce în Middle-Earth?

Producția pentru serial a început în februarie 2020, însă procesul a fost întârziat din cauza pandemiei. La momentul actual, filmările s-au încheiat, iar Amazon a postat pe Twitter o imagine criptică, alături de data de lansare. The Lord of The Rings va ajunge pe Prime Video pe 2 septembrie 2022, cu câte un episod lansat săptămânal.

Va fi interesant de observat și modul în care vor reacționa fanii odată ce serialul își va face loc în librăriile online. Indiferent de deznodământ, Amazon a confirmat faptul că The Lord of The Rings va avea parte și de cel de-al doilea sezon. Este o afirmație îndrăzneață, care subliniază deciziile pe care Amazon trebuie să le ia ținând seama de costurile de producție și de așteptările fanilor.

Sursa ZonaIT