Actualizarea iOS 14.6 afectează bateria tuturor modelelor de iPhone

Actualizarea iOS 14.6 afectează bateria tuturor modelelor de iPhoneApple a lansat în urmă cu o săptămână update-ul iOS 14.6 și, spre nemulțumirea multora, toate modelele de iPhone care au primit această actualizare au început să sufere pe partea de autonomie. Majoritatea utilizatorilor au raportat probleme de supraîncălzire și o descărcare rapidă a bateriei, iar testele care au fost postate pe YouTube le exemplifică.

Comparativ cu 14.5.1, care și el tinde să necăjească puțin bateria, iOS 14.6 face prăpăd. În Geekbench pe testul de autonomie, bateria unui iPhone 11 a rezistat 5 ore și 17 minute, față de cele 5 ore și 25 de minute de pe update-ul 14.5.1.

La fel stă treaba și în cazul lui iPhone 7. iOS 14.6 a făcut ca bateria modelului să moară după 3 ore și 34 de minute, unde iOS 14.5.1 a scos 3 ore și 45 de minute. Practic, toate iPhone-urile care au primit actualizarea nu numai că se descarcă mai repede, dar le-a fost afectată și autonomia bateriei. Totodată, au existat utilizatori care au întâmpinat și supraîncălzirea telefonului, în zona camerelor foto.