Adolescenții care se vaccineaza în Washington primesc cadou căști AirPods

Adolescenții care se vaccineaza în Washington primesc cadou căști AirPods

Vaccinarea anti Covid-19 a ajuns într-un punct stagnant și autoritățile din toate țările de pe glob încearcă să o stimuleze. Am văzut mititei dați cadou pentru vaccin la noi, iar în SUA s-a propus la un moment dat suma de 100 de dolari pentru cei care se vaccineaza. Aparent bonusurile nu se opresc aici, deoarece în Washington DC tinerii care se vaccineaza primesc căști Apple AirPods.

Publicația politică The Hill afirmă că primarul Washington-ului, Muriel Bowser a promis pe Twitter că va oferi adolescenților care se vaccineaza căști AirPods cadou. Trebuie să fie indeplinite câteva condiții totuși, precum inocularea să fie la prima doză, iar cei tineri să aibă un părinte sau tutore legal cu ei, dar și să aducă acte de identificare. Trebuie să aibă și un formular de la școală, un DC One Card, card Kids Ride Free, carnetul de note și dovada înscrierii în program.

Publicul țintă include tinerii între 12 și 17 ani, iar ei primesc fie o pereche de AirPods, fie un gift card de 51 de dolari. Intră automat și într-o tragere la sorți pentru o bursă de 25.000 de dolari și un iPad și căști. Știu că în New York diferite restaurante dădeau meniuri cu burgeri cadou pentru cei care se vaccinau, dar Washington are cele mai generoase cadouri.

Numărul mare de infecții și mutații ale virusului Covid-19 ca Delta, precum și cea nouă din Columbia pun presiune pe autorități pentru a găși soluții de acest gen. Pe măsură ce valul 4 se întețește așteptați-va la soluții și mai ingenioase și oferte generoase. De remarcat că SUA preferă motivarea și nu restricționarea ca Franța.

Sursa GadgetZone