Analistii explică ce se va întâmpla cu Bitcoin după prabusirea acestuia

Analistii explică ce se va întâmpla cu Bitcoin după prabusirea acestuia

Bitcoin s-a prăbușit astăzi după ce a atins maximul istoric.

Astăzi, lucrurile s-au linistit pentru Bitcoin, așa cum ieri au prezis câțiva analiști de criptocurrency că va fi. Prețul Bitcoin, care a atins maximul din toate timpurile, 19.816 dolari, a scăzut la 18.543 dolari. Apoi, a avut iar o crestere la 19 364 USD înainte de a scădea la prețul actual, 18 936 USD.

Marea întrebare: de ce și ce se întâmplă acum?

Charles Bovaird, analist la Quantum Economics, a declarat că cea mai simplă explicație este că, „după ce a crescut la un nivel istoric, comercianții au luat profituri, lasand Bitcoin intr-o cadere libera”

În 2017, Bitcoin a scăzut după ce a atins un nou record. La 8 decembrie 2017, cu 10 zile înainte ca Bitcoin să atingă maximul din toate timpurile, Bitcoin a scăzut la 13.630 dolari la doar două zile după ce a atins al doilea cel mai mare preț, 18.268 dolari.Desigur, când Bitcoin a atins maximul său istoric anterior la 17 decembrie 2017, s-a prăbușit atât de tare încât a fost nevoie de trei ani pentru recuperare.

Eric Wall, șef de investiții la firma de investiții criptografice Arcane Assets, a declarat că scăderea este pentru comercianții „excesivi”, îngrijorat că Bitcoin a atins deja apogeul. Nu sunt sigur de momentul în care Bitcoin se va prăbuși, încasează devreme pentru a evita pierderea tuturor banilor.

Tim Rainey, director financiar al companiei criptografice din New York Greenidge Generation, a declarat că este „firesc ca comercianții să ia decizii mai emoționale” pe măsură ce prețul intră pe teritoriul neexplorat.

El așteaptă „unele scăderi temporare în termenul apropiat”, dar rămâne „optimist în ceea ce privește creșterea prețului la noi maxime pe termen lung”.

Wall, managerul de investiții criptografice, a adăugat că nu doar teama este cea mai bună pentru comercianți: ci și cei care se bazează pe propriile modele economice complexe. „Unii se uită în prezent la modelele TA [Analiză tehnică], cum ar fi formațiunile duble de top sau benzile Bollinger, pentru a anticipa următoarea mișcare, iar mulți dintre acești comercianți sunt convinși că trebuie să urmeze ceea ce le spune strategia lor.”

Bovaird crede că prețul Bitcoin va continua să scadă dacă va crește în continuare. „Dacă vă întrebați dacă Bitcoin va suferi retrageri pe măsură ce crește prețul, răspunsul este da. Moneda digitală este extrem de volatilă, iar creșterea bruscă a prețurilor va motiva în mod firesc unii participanți la piață să vândă, provocând astfel retrageri. ”

Cu toate acestea, întrebarea fără răspuns este dacă Bitcoin este deja la vârf, iar comercianții trebuie să suporte acum o serie de crize.

Wall crede că Bitcoin va zdrobi setul maxim din toate timpurile în 2017.

„Nu pot să spun dacă asta este ultima scufundare pe care o vom vedea”, a spus el, dar va fi nevoie de multă muncă pentru a încetini piața criptografică. „Mă aștept ca orice scufundare să fie cumpărată destul de repede. Atunci când vom face o scufundare reală va fi de la un nivel considerabil mai ridicat. ”