Cat costa noua Dacia Logan prin Programul Rabla 2021?

Cat costa noua Dacia Logan prin Programul Rabla 2021?

Programul Rabla 2021 se afla aproape de debut, iar soferii doritori isi fac deja calcule pentru a-si achizitiona o masina noua. Dacia Logan a fost cea mai bine vanduta masina in cadrul programului de anul trecut cu 18 747 de unitati. Totusi, cat va costa noua generatie a sedanului romanesc in cadrul programului de anul acesta?

Dacia Logan, cel mai accesibil model in Programul RablaA treia generatie a Daciei Logan porneste de la 8400 de euro. In schimbul acestei sume de bani, clientii primesc versiunea Acces echipata cu motor de 1 litru, SCe 65 CP. Valoarea primei de casare ramane la acelasi nivel de 6500 de lei, aproximativ 1335 euro. Cu alte cuvinte, daca iti casezi vechea masina si optezi pentru un Logan Acces, ramane sa dai din buzunar doar 7065 de euro.

Conditii pentru prima de casare

Conform oficialilor din Ministerul Mediului, prima de casare va ajunge la 7500 de lei in cazul in care valoarea emisiilor produse de masina care urmeaza sa fie cumparata sunt mai mici de 96g de CO2/ kilometru.
Conditiile pentru a obtine prima de casare nu se modifica. In acest sens, autoturismul care urmeaza sa fie casat trebuie sa fie mai vechi d e8 ani si sa fi fost inmatriculat in Romania inainte de 31.12.2012. Masina trebuie sa contina componentele esentiale functionarii: motor, caroserie, roti.