Cum arata Samsung Galaxy Z Fold 3

Cum arata Samsung Galaxy Z Fold 3

Noua generatie de telefoane pliabile ar putea veni in doua variante

Mai este putin pana cand vom da nas in nas cu unul din cele mai asteptate flagship-uri de la  Samsung – Galaxy S21. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa neglijam si noua generatie de telefoane pliabile ce isi va face loc odata cu Galaxy Z Fold 3.

Leak-urile postate ne ofera o privire de ansamblu asupra design-ului acestuia si, surprinzator, acestea indica o posibila strategie a celor de la Samsung de la lansa Galaxy Z Fold 3 in doua variante.

Multumita Pigtou si xleaks, avem ocazia sa vedem cum ar arata Galaxy Z Fold 3. Fiecare varianta face trecerea de la unul la doi pivoti, ceea ce face din acest smartphone un gadget cu un display mult mai extins si mai flexibil. Prima varianta este alcatuita dintr-un display principal, alaturi de doua ecrane mai mici. In cazul asta, cele doua display-uri laterale se pliaza intr-un singur sens.Spre deosebire de predecesorul sau, Samsung Galaxy Z Fold 3 permite si „desfacerea” partiala a ecranului, pe langa utilizarea acestuia in modul fully-shut sau fully-open. Iata o idee interesanta si avantajoasa pentru situatiile in care este necesara utilizarea cu o singura mana a telefonului sau in cazul in care vrei sa te folosesti rapid si eficient de camerele foto, deschizand un singur panou. In plus, este indicata si prezenta difuzoarelor pe ambele panouri, alaturi de o camera pentru selfie in stil punch-hole.

Samsung ia Z-ul in serios

Pe de alta parte, a doua varianta a lui Galaxy Z Fold 3 este putin mai „cu dichis”. Posibliul design propus de Samsung este alcatuit din trei display-uri de marimi egale, insa telefonul se pliaza in forma de Z. Asadar, panourile se desfac in sensuri diferite, iar asta permite un grad ridicat de flexibilitate, intrucat il poti folosi in mult mai multe moduri. Dezavantajul acestui concept este, insa, grosimea telefonului atunci cand ecranele sunt pliate.

Leakerii sugereaza ca acest model poate fi utilizat in stil „convertible laptop”, in sensul ca flexbilitatea panourilor le permite ecranelor sa faca uz de functii diferite, cum ar fi tastatura pe o intreaga portiune din display, in vreme ce sectiunile celealte joaca rolul ecranului de laptop. Conceptul in sine are ca sursa de inspiratie „Flex Mode” de pe Galaxy Z Flip, ceea ce inseamna ca „balamalele” lui Samsung Galaxy Z Fold 3 pot ramane fixe si in alte pozitii, nu doar in cele deschis/inchis complet.Imaginile randate par sa confirme vestea lansata pe net acum putin timp. Pe scurt, zvonurile aduceau in discutie planul celor de la Samsung de a lansa patru modele noi de telefoane pliabile, adica doua variante de Galaxy Z Fold 3 si doua variante de Galaxy Z Flip 2. Pe langa asta, producatorul se gandeste sa combine una dintre aceste serii cu seria Note, pentru a gestiona o singura familie de smartphone-uri productivity-based.