Cum îți schimbi numele pe Bluetooth Android si Iphone

Cum îți schimbi numele pe Bluetooth Android si Iphone

Cum îți schimbi numele pe Bluetooth Android si Iphone

Cum îți schimbi numele pe Bluetooth Android si Iphone

Fiecare smartphone are un nume implicit de dispozitiv Bluetooth, la fel ca o tabletă și multe televizoare moderne. Pentru a înțelege mai bine care ce este, ar fi bine să știi cum îți redenumești telefonul sau Android sau iPhone-ul.

 

Sunt multe motive pentru care ți-ai putea dori să schimbi denumirea unui gadget, iar modul în care este identificat de alte echipamente Bluetooth ar putea fi cel mai important. Având în vedere că ești înconjurat de o serie din ce în ce mai mare de terminale care folosesc standardul respectiv de comunicații, ar fi bine să știi că nu greșești când trimiți o poză cuiva sau când îți partajezi conexiunea la internet.

Din păcate, în cazul terminalelor cu Android, procesul de schimbare al numelui de identificare Bluetooth poate varia destul de mult. Important este însă că, de cele mai multe ori, este destul de simplu. În general, te interesează secțiunea Connected Devices (Dispozitive conectate) din Setări.Pentru început, fă un swipe în jos din marginea superioară a telefonului și apasă pe roata dințată din dreapta jos pentru a intra la Setări sau Settings. Fă un tap pe Connected Devices și, în funcție de producătorul gadgetului tău, accesează Connection Preferences sau, simplu, Bluetooth. Dacă s-a aplicat la tine prima variantă, printr-un tap adițional intră la Bluetooth.

Acolo ar trebui să-ți apară numele terminalului tău, în partea de sus. Fă un click pe el pentru a-l schimba. La unele dispozitive, același meniu de redenumire se ascunde în spatele celor trei buline din dreapta sus. Accesează acea secțiune și optează pentru Edit phone name (Editează numele telefonului). Confirmă modificarea cu un click pe Rename sau Save, din nou, în funcție de gadgetul din dotare.

Pe iPhone este mult mai simplu, iar procesul nici măcar nu variază în funcție de versiunea de firmware pe care o ai instalată. Intră la Settings sau Configurări, fă un tap pe General și accesează prima opțiune din partea de sus a ecranului About sau Informații. Fă un tap pe Nume sau Name și tastează denumirea dorită. Modificările intră în vigoare în timp real. Este suficient doar să ieși din acel meniu.