Dacia Duster facelift se va lansa in 2021

Dacia Duster facelift se va lansa in 2021

Dacia Duster facelift se va lansa in 2021

Dacia Duster facelift se va lansa in 2021

Zvonurile din presa franceza noteaza ca Dacia lucreaza atat la versiunea facelift a SUV-ului Duster, dar si la generatia cu numarul 3 a acestuia. Conform presei din Franta, faceliftul va fi lansat in 2021, iar Duster 3 in 2023.

Este clar ca Dacia Duster are nevoie de un refresh de imagine, mai ales dupa ce Logan, Sandero si Sandero Stepway au primit linii de design noi. Fanii SUV-ului de la Mioveni sperau in 2017 si o versiune cu 7 locuri. Ei bine, aceasta nu va veni cu lansarea versiunii facelift din 2021. Un SUV cu 7 locuri este configurat ca un model nou in portofoliul Dacia si va fi mai lung decat Duster. Alti jurnalisti noteaza ca Dacia Duster facelift va avea o versiune hibrid. Automobilele Dacia nu vor fi echipate cu acelasi sistem mild-hybrid pe care il vedem deja pe Renault Clio.Ce aduce nou Dacia Duster facelift

Legat de design, Duster facelift va primi faruri noi cu semnatura luminoasa in forma literei Y la fel ca noile modele lansate toamna aceasta. Pe langa faruri, va beneficia de bare de protectie noi, jante cu design nou, noi culori ale caroseriei si un ecran mai mare de 9,3 inch.

Pana la ora actuala avem de a face numai cu zvonuri. Nu se stie nimic de pret si nici de perioada in care se va lansa.