Electronic Arts anunta extinderea licentei FIFA pentru EA Sports

Electronic Arts anunta extinderea licentei FIFA pentru EA Sports

Electronic Arts ne-a informat astăzi cu privire la prelungirea licenţei UEFA pentru mai mulţi ani pentru celebrul său joc FIFA. EA extinde accesul la jocuri video de fotbal prin intermediul a multiple proiecte în curs de dezvoltare şi prin oferirea posibilităţii de a descărca gratuit FIFA Online 4 pentru PC a unui număr de 80 de milioane de potenţiali jucători din peste 15 noi ţări.Franciza va fi lansată pentru prima dată şi pe Stadia, începând cu data de 17 martie. Cuvântul cheie aici este “extindere”, iar ea vine în contextul creşterii susţinute şi a succesului francizei EA Sports FIFA. FIFA 21 a fost cel mai bine vândut joc din Marea Britanie în anul 2020 şi este unul dintre cele mai populare jocuri din întreaga lume. Franciza EA Sports FIFA a vândut până acum peste 325 de milioane de unităţi pe parcursul existenţei sale. Dorinţa companiei este a crea o experienţă autentică, socială şi conectată de fotbal, disponibilă pe cât mai multe dispozitive şi în cât mai multe ţări.

Noua prelungire a licenţei conferă ecosistemului EA Sporta FIFA drepturi exclusive asupra UEFA Champions League, dar şi UEFA Europa League şi UEFA Super Cup. Parteneriatul este important pentru a contribui la dezvoltarea eChampions League, un turneu ce face parte din programul competitiv EA Sports FIFA Global Series.

Experienţa FIFA Online 4, ce poate fi descărcată gratuit pc PC este jucată la scară largă în Asia şi va fi disponibilă pentru prima dată în Rusia, Polonia, Turcia şi multe alte ţări. Jocul va ajunge la îndemână a zeci de milioane de fani pasionaţi de fotbal. In plus FIFA 21 ajunge pe Stadia pe 17 martie.

EA Sports subliniază şi că are 6 proiecte în lucru pentru telefoanele mobile, oferind noi modalităţi de joc pentru toată lumea.