Honda Civic 5D

Honda Civic 5D

În Europa, Civic este un model de referință din repertoriul Honda, iar noua generație (a 11-a) vine ca un sedan bazat pe propulsie hibridă. Honda Civic 5D va dispune de sistemul e:HEV, ca parte a planului producătorului de a transforma întreaga gamă în electrice până în anul 2022.

Honda Civic 5D va fi disponibil din toamna lui 2022 exclusiv în Europa, iar dezvoltatorii au publicat deja primele imagini ale mașinii. Alături de acestea regăsim și comunicatul de presă:

Honda a lansat primele imagini ale noului Civic 5D, aflat acum la a 11-a generație.

Civic rămâne un model de bază pentru Honda în Europa, iar ultima generație se bazează pe  o moștenire de aproape 50 de ani, oferind în continuare practicabilitate, confort și un design  incontestabil distinctiv.  

Noul Civic va fi oferit exclusiv cu propulsie hibridă, urmând să devină cel mai recent model  care va dispune de sistemul avansat e:HEV (vehicul electric hibrid) și care va contribui la  îndeplinirea obiectivului de a avea întreaga gamă de modele de masă, electrificată până în  2022. 

Sistemul de propulsie hibrid, apreciat deja pe Jazz, Jazz Crosstar, CR-V, și în curând și pe  HR-V, va oferi noilor proprietari Civic, amestecul perfect de performanță, distracție și eficiență. 

De la lansarea sa în 1972, Civic a fost extrem de bine primit de clienții din întreaga lume,  vânzând peste 27 de milioane de unități în 170 de țări. Obiectivul noului Civic 5D e:HEV este  de a continua acest success.

Noul Civic va ajunge în Europa din toamna anului 2022.