Larry Flynt a murit

Larry Flynt a murit

Milionarul american Larry Flynt, fondatorul revistei Hustler, a murit miercuri la Los Angeles, la vârsta de 78 de ani.

Fratele său, Jimmy Flynt, a confirmat pentru Washington Post decesul, anunţat iniţial de TMZ, care transmitea că Larry Flynt a murit de stop cardiac.

Flynt a lansat în 1974 revista sa pentru adulți Hustler, concurenta Playboy pe care o considera “de modă veche”, cu fotografii foarte explicite şi un ton deliberat scandalos.

Ulterior, şi-a dezvoltat un adevărat imperiu prin alte publicaţii, studiouri specializate în filme pentru adulți şi apoi pe site-uri web. În 2000, omul de afaceri a deschis chiar şi un cazinou Hustler într-o suburbie a oraşului californian Los Angeles, unde acesta locuia.

În octombrie 2017, bărbatul în vârstă având mai multe operaţii estetice, ţintuit într-un scaun cu rotile placat cu aur de la o încercare de asasinat din 1978, şi-a permis o lovitură finală oferind, pe o pagină întreagă în Washington Post, 10 milioane de dolari persoanei care îi va furniza orice informaţie ducând la destituirea lui Donald Trump.Era “datoria sa patriotică”, a afirmat acest obişnuit al polemicilor şi proceselor, care şi-a construit reputaţia şi averea pe provocări.

Flynt era obişnuit cu metoda: pentru a-l sprijini pe preşedintele Clinton acuzat în procesul Lewinsky în 1998, el a făcut să cadă capul mai multor congresmeni implicaţi în scandaluri sexuale dezvăluite în revista sa.