Microsoft a anunțat următoarea generație de Windows

Microsoft a anunțat următoarea generație de WindowsMicrosoft a susținut o conferință zilele trecute, iar în cadrul acesteia am putut să auzim declarațiile CEO-ului Satya Nadella. Acesta a vorbit despre viitorul sistemului de operare al companiei și s-a referit la următorul update drept „următoarea generație de Windows„. Se pare că Nadella vorbește despre cea mai mare actualizare a sistemului, de la debutul său din 2015 încoace.

În curând vom lansa una dintre cele mai importante actualizări din ultimul deceniu, deblocând o mulțime de oportunități pentru dezvoltatori și creatori. Folosesc această versiune de câteva luni și sunt foarte încântat de noua generație de Windows. Promisiunea noastră pentru voi este următoarea: Vom crea mai multe oportunități pentru fiecare dezvoltator și vom primi cu brațele deschise orice creator care își caută o platformă inovativă și deschisă cu ajutorul căreia să-și distribuie și monetizeze aplicațiile. Abia așteptăm să vă oferim mai multe detalii.

Ce noutăți aduce următoarea actualizare de Windows?

Microsoft Build este o conferință dedicată dezvoltatorilor, astfel Nadella a putut discuta doar cu un public specific. Dar „următoarea generație de Windows” va fi importantă și pentru restul utilizatorilor, în special pentru gameri.