Netflix pentru Android îi va lăsa pe utilizatori să vizioneze offline conținutul descărcat parțial

Netflix pentru Android îi va lăsa pe utilizatori să vizioneze offline conținutul descărcat parțial

Netflix continuă seria de îmbunătățiri aduse platformei sale. De data aceasta, gigantul vine în sprijinul utilizatorilor Android care doresc să vizioneze conțiutul preferat în regim online. Funcția există de multă vreme, fiind o alternativă perfectă în cazul în care nu dispui de o conexiune constantă la Internet.

Această opțiune a mai fost retușată, primind și funcția de ștergere automată a episoadelor vizionate și înlocuirea acestora cu cele noi. De curând, Netflix a introdus și posibilitatea de a urmări seriale și filme descărcate parțial. Asta înseamnă că, dacă pui pauză descărcării sau conexiunea se întrerupe, acea porțiune din videoclip descărcată va putea fi accesată și vizionată, câtă vreme operezi de pe un smartphone sau o tabletă Android.

Odată ce conexiunea a fost restabilită, Netflix te va anunța de reînceperea procesului de descărcare a porțiunii rămase. Serialele și filmele descărcate parțial pot fi accesate din secțiunile „Download” și „Continue Watching”. În ceea ce privește introducerea pe dispozitivele iOS, Netflix menționează că va începe să testeze noua funcție în decursul lunilor următoare.