Netflix primește drepturi exclusive de difuzare a viitoarelor filme Sony

Netflix primește drepturi exclusive de difuzare a viitoarelor filme Sony

Netflix și Sony Pictures Entertainment (SPE) încheie un contract pe mai mulți ani prin care popularul serviciu de streaming este împuternicit să difuzeze viitoarele filme Sony care vor fi lansate și în cinema. Înțelegerea aceasta are la bază un contract deja existent în ceea ce privește filmele de animație produse de Sony Pictures Animation, astfel încât Netflix va putea pune la dispoziția utilizatorilor un catalog mult mai extins marca SPE.

Începând cu 2022, pe Netflix vom putea urmări noile producții Sony, iar acestea includ atât adaptări precum viitorul Uncharted, cât și filme Marvel, adică sequel-ul lui Spider-Man: Into the Spider-Verse (o animație superbă, credeți-mă) și următoarele iterații Spider-Man și Venom. În plus, platforma va deveni casă și pentru filmele mai vechi Sony, așa că dacă aveți chef să vedeți seria clasică X-Men sau Spider-Man al lui Tobey Maguire, n-ar strica un binge pe Netflix. Oh, am menționat că acolo vor ateriza și Morbius și continuările Jumanji și Bad Boys? Nu? Ei, lasă că am făcut-o acum.Netflix începe (din nou) să scoată filme pe bandă rulantă

Totodată, ca parte a înțelegerii, Netflix va avea privilegiul de a fi pus primul la curent în legătură cu orice filme ar vrea să mai scoată Sony, asta însemnând producții direct-to-streaming sau, dimpotrivă, producții în stil theatrical release care vor putea fi vizionate și pe platformă la puțin timp după lansarea în cinema. Și nu doar atât. Compania a fost de acord să producă o parte din respectivele filme, în format direct-to-streaming, după indicațiile Sony. What a time to be alive! Tocmai când epoca piraților începe să apună, de când Netflix jonglează cu ideea de a-i lăsa doar pe  utilizatorii care locuiesc în aceeași casă cu deținătorul contului să „paraziteze„.