Nou Pe Netflix In Mai 2021

Nou Pe Netflix In Mai 2021

Titlurile lunii MaiJupiter’s Legacy – din 7 Mai

După aproape un secol în care au avut grijă ca omenirea să fie în siguranță, supereroii din prima generație sunt nevoiți să privească spre copiii lor care trebuie să continue tradiția. Tensiunile cresc atunci când tinerii supereroi. Dornici să-și demonstreze valoarea, luptă pentru a se ridica la înălțimea legendarei reputații a părinților lor, dar și la înălțimea propriilor standarde.

Bazată pe romanele grafice semnate de Mark Millar și Frank Quitely. Moștenirea lui Jupiter este o dramă extraordinară cu supereroi, a cărei acțiune acoperă mai multe decenii și abordează complexitatea dinamicii create de relațiile de familie, putere și loialitate.

The Woman in the Window – din 14 MaiAnna Fox locuiește la New York, este psiholog de copii și suferă de agorafobie. Privind pe fereastră, începe să urmărească o familie perfectă, care locuiește peste drum.

Viața ei este dată peste cap în momentul în care, fără să vrea, devine martora unei crime îngrozitoare. Filmul este bazat pe captivantul roman de succes, adaptat de Tracy Letts și dezvăluie secrete șocante dintr-o lume în care nimeni nu este ceea ce pare.

Army of the Dead – 21 Mai

De la regizorul Zack Snyder (300, Zack Snyder’s Justice League), ARMY OF THE DEAD are loc în urma unui focar de zombi care a lăsat Las Vegas în ruine și separat de restul lumii. Scott Ward, fost erou de război contra zombi care acum întoarce burgeri la marginea orașulu. Este abordat de șeful cazinoului din oraș, Bly Tanaka, care îi face o propunere de nerefuzat: să pătrundă în zona de carantină infestată de zombi pentru a recupera 200 de milioane de dolari. Ce se află într-un seif sub ruine, înainte ca orașul să fie distrus de guvern în 32 de ore.

Condus de speranța că recompensa l-ar putea ajuta să deschidă calea spre o reconciliere cu fiica sa înstrăinată, Kate, Ward își asumă provocarea, adunând o echipă de experți pentru jaf. Cu secundele numărate pe ceas. Un seif celebru și impenetrabil și o hoardă mai inteligentă și mai rapidă de zombi Alpha care se apropie, doar un lucru este sigur în cel mai mare jaf încercat vreodată: supraviețuitorii iau totul.

Seriale originale Netflix

Navillera (Serial Nou) – 4 Mai

Un septuagenar pasionat și un tânăr talentat de 23 de ani se ajută unul pe altul să înfrunte realitatea crudă și se dedică provocării de a deveni balerini.

Selena: The Series: Partea 2 (Sezon nou) – 4 Mai

Pe măsură ce cariera Selenei capătă avânt, cântăreața se luptă să își respecte principiile, să petreacă timp de calitate cu familia și să își extindă afacerea.

Girl from Nowhere: Sezonul 2 (Sezon nou) – 7 Mai

Nanno se întoarce într-un nou sezon al acestei antologii cu și mai multă răzbunare karmică. Pentru și mai mulți studenți și profesori, iar de data aceasta, nu e singură.

Vicenzo (Serial Nou) – 9 MaiÎn timpul unei vizite în țara sa natală, un avocat italian de origine coreeană angajat de mafie răspunde unui mare conglomerat cu aceeași monedă, restabilind dreptatea.

The Upshaws (Serial Nou) – 12 mai

Un serial de comedie în care o familie de culoare din Indiana luptă pentru o viață mai bună și fericită, în ciuda problemelor de zi cu zi.

Haunted (Sezonul 3) – 14 mai

O vilă amenințătoare, o melodie care te bântuie, o pisică din iad. Și mulți alți oameni reali. Cu povești înfricoșătoare din trecut. Adevărul e terifiant.

Love, Death & Robots (Vol 2) – 14 mai

De la aventuri nebune pe planete îndepărtate la întâlniri tulburătoare aproape de casă, această antologie premiată cu Emmy revine cu noi povești incitante.

Move to heaven (Serial nou) – 14 mai

Un tânăr cu Asperger și unchiul său găsesc viață în rămășițele morții. Această echipă de curățenie post-mortem dezvăluie poveștile nerostite ale răposaților.

Who Killed Sara? (Sezonul 2) – 19 maiPentru a se răzbuna, Álex va trebui să scoată la lumină partea mai întunecată a surorii lui și să se împace cu ideea că nu a cunoscut-o niciodată cu adevărat pe Sara.

Special (Sezonul 2) – 20 mai

Acum parțial înstrăinat de mama sa, Ryan continuă să exploreze lumea pe cont propriu, cu toate suișurile și coborâșurile pe care viața și dragostea i le pot oferi.

The Neighbor (Sezonul 2) – 21 mai

Exact când Javi credea că a învins și a devenit supereroul Pământului, provocările vin din partea unui concurent neașteptat… și a unor vizitatori extratereștri.

Black Space (Serial Nou) – 27 mai

Un detectiv independent cu apucături neortodoxe conduce investigația unui masacru comis într-un liceu israelian de niște asasini care purtau măști cu unicorni.

Ragnarok (Sezonul 2) – 27 mai

Magne are nevoie de ajutor în fața unor inamici teribili, a unui haos mitic și a dezastrelor ecologice, iar fratele său cumplit de frustrant îi face viața și mai grea.

Lucifer (Sezonul 5 Partea 2) – 28 mai

Lucifer revine cu fast pe tărâmul celor vii, sperând să repare relația dintre el și Chloe. Chiar credeați că diavolul are parte de odihnă?

The Kominsky Method (Sezonul 3) – 28 mai

Sandy are parte de un nou capitol marcat de o pierdere grea, o obligație financiară apăsătoare, o reuniune importantă și un pas înainte în carieră.

Halston (Serial Nou) – În curând

Ewan McGregor joacă în acest miniserial care urmărește ascensiunea meteorică și declinul primului designer de modă american celebru. De la Ryan Murphy.

Racket Boys (Serial Nou) – În curând

Un club de badminton de gimnaziu face o ofertă pentru campionatele de tineret.

Filme Netflix

And Tomorrow the Entire World – 6 mai

O studentă la drept se alătură unei grupări antifasciste și se trezește prinsă în situații tot mai periculoase, fiind atrasă din ce în ce mai mult de violență.

Monster – 7 mai

Un adolescent talentat implicat într-un jaf cu victime luptă pentru a-și demonstra inocența și a-și apăra integritatea în fața justiției penale care l-a condamnat deja.

Super Me – 9 maiUn scenarist fără succes își descoperă un talent profitabil: poate transfera în lumea reală obiecte de valoare care îi apar în vis. Dar, curând, totul o ia razna.

Dance of the Forty One – 12 mai

Un congresman gay se însoară cu fiica președintelui mexican, dar o înșală cu un tânăr într-un club secret, declanșând un scandal. Bazat pe o poveste adevărată.

Oxygen – 12 mai

O femeie se trezește într-o capsulă criogenică, iar memoria n-o ajută deloc. Oxigenul este limitat, iar ea poate supraviețui numai dacă își aduce aminte cine este. Cu Mélanie Laurent.

Ferry – 14 mai

Înainte de a ridica un imperiu al drogurilor, Ferry Bouman revine în orașul natal pentru a se răzbuna. Aici, loialitatea îi e pusă la îndoială și iubirea-i schimbă viața.

I Am All Girls – 14 maiUn detectiv ambițios are interese comune cu un criminal care îi are în permanență în vizor pe capii unei rețele puternice de trafic de copii.

Blue Miracle – 27 mai

Pentru a salva un orfelinat în prag de colaps, un bărbat și tinerii aflați în grija lui fac echipă cu un ursuz căpitan de vas pentru a câștiga un campionat de pescuit.