Noua actualizare pentru Waze îți va oferi și mai multe informații înainte de a pleca la drum

Noua actualizare pentru Waze îți va oferi și mai multe informații înainte de a pleca la drum

Un competitor direct pentru Google Maps, Waze este aplicația pe care o poți găsi cel mai probabil pe telefonul oricărui utilizator cu permis de conducere. Te avertizează din timp cu privire la posibile accidente, controale rutiere sau ambuteiaje, are o interfață plăcută și ușor de folosit, oferindu-ți informațiile necesare.

Chiar și așa, Waze este pe cale să primească un update important, care va veni în sprijinul celor aflați în căutare de informații suplimentare chiar și înainte de a se urca la volan. Actualizarea vine sub forma unui revamp pe iOS și Android a ecranului afișat înainte de a începe să conduci, devenind mult mai explicativă decât versiunea curentă.

Ce noutăți aduce update-ul pentru Waze?

În esență, ecranul respectiv îți va afișa informații și date despre trafic actualizate în timp real, dar și clasicele rute unde traficul este foarte aglomerat, unde condițiile sunt sau nu sunt favorabile și, mai nou, o explicație comprehensivă care motivează ruta alternativă aleasă automat de către aplicație. Pe scurt, dacă întârzii la serviciu, acum poți da lejer vina pe Waze, pentru că Waze e cel care te-a ispitit cu fraze convingătoare.

Actualizarea a început să fie introdusă la nivel global și tot mai mulți utilizatori beneficiază de informații avantajoase înainte de a-și planifica ruta. Waze are oricum succes grației algoritmului său dar acest mic update nu trebuie neglijat, întrucât oferă mai mult control utilizatorilor și îi informează pe aceștia în legătură cu deciziile luate de către aplicație.

Sursa: ZonaIt