Noutățile aduse de iOS 14.7

Noutățile aduse de iOS 14.7

Ce anume aduce cu sine iOS 14.7?

Pentru început, va fi introdus suportul pentru MagSafe Battery Pack. Accesoriul care permite încărcarea wireless rapidă poate fi utilizat doar dacă dispozitivul a fost actualizat la iOS 14.7. MagSafe și-a făcut debutul pe modelele iPhone 12, oferind încărcare wireless la 15W (5W pentru modul cu adevărat wireless), sub forma unei celule care se poate atașa de carcasa telefonului.

Apple a pus la dispoziția utilizatorilor de iPhone 12 acest accesoriu la un preț de 100 de dolari, iar MagSafe poate oferi și reverse charging, dar acestea nu vor putea fi utilizate dacă nu veți face trecerea pe iOS 14.7.

Următoarea noutate este legată de Apple Family Card. În vreme ce iOS 14.6 a introdus suportul pentru această posibilitate de a împărți un cont cu alți membri ai familiei, actualizarea 14.7 integrează și funcția de a combina limitele pentru tranzacții și de a împărți un cont deja deținut cu Apple Card-ul altui utilizator.

Deținătorul unui astfel de Apple Card își va putea partaja contul cu alți utilizatori. Acesta va putea seta o limită pentru fiecare membru și le va putea urmări tranzacțiile direct din aplicația Wallet. Opțiunea oferă și control parental, vârsta minimă necesară pentru a putea beneficia de contul împărțit fiind de 13 ani.

iOS 14.7 aduce și mici îmbunătățiri pentru HomePod. De data aceasta este vorba despre setarea și gestionarea din Home a multiple instanțe de timere plasate pe boxele inteligente Apple. Știu, nu este cea mai interesantă trăsătură, dar poate pentru unii este ceva util.

Nu în ulltimul rând, iOS 14.7 oferă o mică opțiune extra de personalizare a conținutului din Podcasts. Versiunea 14.5 a adus un facelift aplicației, în vreme ce 14.6 a introdus posibliltatea de a te abona doar la conținutul preferat și la show-urile individuale. 14.7 contribuie la această experiență prin opțiunea de a afișa în librărie tot conținutul doar de la creatorii urmăriți.