Prețul Bitcoin se scade înapoi sub 16900 de dolari

Prețul Bitcoin se scade înapoi sub 16900 de dolari

Bitcoin scade sub 17.000 de dolari, deoarece speculantii au început să depună BTC la depozitele de schimb încă o dată.

Prețul Bitcoin (BTC) a scăzut din nou sub 16.900 USD pe 27 noiembrie la bursele de top, inclusiv Binance. Recenta retragere vine pe măsură ce depozitele de schimb ale speculantilor au început să crească.

Ki Young Ju, CEO al CryptoQuant, a raportat că indicatorul mediu al tuturor fluxurilor de schimb a atins „zona de pericol”. Din punct de vedere istoric, acest lucru a făcut ca BTC să sufere corecții pe termen scurt.

Bitcoin se luptă să recâștige impulsul peste 17.000 de dolari

După ce prețul Bitcoin a scăzut pentru scurt timp la 16.200 dolari pe 27 noiembrie, a început să dea semne de recuperare. A rămas deasupra nivelului de 17.000 de dolari timp de peste 11 ore, înainte de o nouă reducere.

După scăderea accentuată a Bitcoin, era de așteptat o gamă de prețuri cu volatilitate redusă. Scăderea anterioară din 26 noiembrie la 16.200 dolari a zecimat cărțile de ordine de schimb. Sute de milioane de dolari din viitoare contracte au fost lichidate în câteva ore.Ki a scris pe 27 noiembrie:

„Speculantii BTC depun la schimburi. Mă aștept la dumping pe termen scurt. Media de intrare a tuturor schimburilor (144 blocuri MA) a atins 2 BTC. Cred că suntem într-o zonă periculoasă. Este posibil ca prețul să meargă lateral sau în jos atunci când speculantii sunt activi la bursă. ”

Unii trader-i, cum ar fi „Bitcoin Jack”, au prezis acest scenariu. El a spus că investitorii se vor grăbi probabil să cumpere scaderea devreme, ducând la o altă scădere.

Pe 26 noiembrie, după ce a prezis o lovitură de top aproape de maximul istoric, traderul a spus:

„O altă dovada: când prețul corectează stilul Bitcoin, 90% vor cumpăra prea devreme și când prețul scade, vinde partea de jos.”

În urma predicției inițiale, traderul a mai spus că Bitcoin va scădea sau se va consolida probabil timp de o săptămână înainte de a începe să urce în sus.

Așteptările de pe fondul Bitcoin pe termen scurt variază. Unii  trader-i se așteaptă să mențină nivelul de 16.000 USD, în timp ce alții anticipează 15.000 USD și chiar 14.000 USD.

Un trader cunoscut sub numele de „Beatlorion” a spus că o scădere sub 15.000 de dolari a devenit o posibilitate. Deși BTC s-ar putea să nu scadă atât de jos, traderul a spus că se simte mai încrezător în lipsa dorinței în acest mediu.

Între timp, popularul comerciant Bitcoin Tone Vays a declarat pe 25 noiembrie că se așteaptă ca Bitcoin să scadă în cele din urmă și mai mult până la nivelul de asistență de 14.000 USD.