PRO 2 TV Online Live GRATUIT pe Android, iPhone, laptop sau Smart TV – Program TV

PRO 2 TV Online Live GRATUIT pe Android, iPhone, laptop sau Smart TV – Program TV

In acest articol vom vorbi despre cum putem urmari PRO 2 TV Online si care sunt posibilitatile prin care putem vedea live acest post (canal) TV, indiferent ca vrei sa il urmaresti de pe telefon (iPhone, Android), tableta, laptop (Windows) sau Smart TV (Android TV).

SURSA 2 (DISPONIBIL IN STRAINATATE)

Sursa principala de transmisie a postului de televiziune PRO 2 TV este pusa la dispozitie gratuit pe platforma protvplus.ro si necesita logare (crearea unui cont), insa acest lucru este gratuit si se poate face foarte repede. Te poti inregistra/conecta in cateva secunde cu Facebook. Dezavantajul acestei surse este ca in unele tari in afara Romaniei nu functioneaza. Sursa 2 este disponibila si in strainatate.

Am adunat in acest articol toate sursele prin care poti vedea PRO 2 TV Online. Unele din aceste surse sunt disponibile atat in Romania cat si in strainatate, insa unele se pot vedea din pacate doar din Romania.

Am testat acest lucru si in consecinta vom specifica diponibilitatea acestor surse in functie de tara in care te afli. Prima sursa (link) pe care o vom recomanda va fi mereu pagina oficiala postului TV (daca acesta transmite live online) pe care vrei sa il vezi, in timp real.

Modalitatea prin care poti accesa sursa principala este sa faci click pe player-ul de mai sus, ilustrat de o imagine in format gif.

Sursa principala este sursa prin care ai cele mai multe sanse sa urmaresti postul tv si este sursa prin care nu esti conditionat sa instalezi niciun alt program pe calculator, cum este Sopcast sau nicio extensite in browser cum este flash player. Un alt aveantaj al sursei principale este acela ca pe site-ul oficial nu vei fi agasat de reclame de tip pop-up sau alte tipuri de reclame agresive.

Sursele secundare sunt surse catre diferite site-uri care pun la dispozitie streaming-ul online a-l postului tv. Aceste surse secundare sunt reprezentate de butoanele rosii care se afla imediat sub imaginea care ilustreaza player-ul.

Aceste surse sunt de asemenea testate, insa aici nu putem garanta ca aceste link-uri sunt valabile pe o perioada nedeterminata. In situatia link-urilor secundare, din pacate, in majoritatea situatiilor vor aparea destul de multe reclame, care in general sunt sub forma de pop-up si care se lanseaza (apar), in general, in momentul in care vei apasa pe butonul Play, iar uneori este necesr sa apesi chiar de mai multe ori pana streaming-ul va porni.