PRO X TV Online Live GRATUIT pe Android, iPhone, laptop sau Smart TV – Program TV

PRO X TV Online Live GRATUIT pe Android, iPhone, laptop sau Smart TV – Program TV

In acest articol vom vorbi despre cum putem urmari PRO X TV Online si care sunt posibilitatile prin care putem vedea live acest post (canal) TV, indiferent ca vrei sa il urmaresti de pe telefon (iPhone, Android), tableta, laptop (Windows) sau Smart TV (Android TV).

 

SURSA 2 (DISPONIBIL IN STRAINATATE)

SURSA 3 (DISPONIBIL IN STRAINATATE)

SURSA 4 (DISPONIBIL IN STRAINATATE)

Sursa principala de transmisie a postului de televiziune PRO X TV (PRO Sport) este pusa la dispozitie gratuit pe platforma protvplus.ro si necesita logare (crearea unui cont), insa acest lucru este gratuit si se poate face foarte repede. Te poti inregistra/conecta in cateva secunde cu Facebook. Dezavantajul acestei surse este ca in unele tari in afara Romaniei nu functioneaza. Sursele 2 si 3 sunt disponibile si in strainatate.

Am adunat in acest articol toate sursele prin care poti vedea PRO X TV Online. Unele din aceste surse sunt disponibile atat in Romania cat si in strainatate, insa unele se pot vedea din pacate doar din Romania.

Am testat acest lucru si in consecinta vom specifica diponibilitatea acestor surse in functie de tara in care te afli. Prima sursa (link) pe care o vom recomanda va fi mereu pagina oficiala postului TV (daca acesta transmite live online) pe care vrei sa il vezi, in timp real.

Modalitatea prin care poti accesa sursa principala este sa faci click pe player-ul de mai sus, ilustrat de o imagine in format gif.