Probleme cu vopseaua de păr într-o conferință de presă pentru Rudy Giuliani

Probleme cu vopseaua de păr într-o conferință de presă pentru Rudy Giuliani

În timpul unei conferințe de presă în care vorbea despre fraudarea alegerilor prezidențiale din America, Rudy Giuliani a reușit să atragă atenția publicului într-un mod mai puțin obișnuit. Giuliani a transpirat atât de mult încât a început să i se scurgă vopseaua de păr pe față.

La două săptămâni de la conferința de presă organizată de Giuliani într-un loc bizar, la o companie aflată între un sex shop și un crematoriu, oamenii se întrebau ce poate fi mai rău de atât, scrie The Guardian.

Joi, avocatul lui Trump a răspuns la această întrebare. La o zi după ce acuzațiile sale legate de frauda electorală au fost respinse în Pennsylvania, Giuliani a organizat o altă conferință de presă, de această dată în împrejurimi mai salubre, la sediul Comitetului Național Republican din Washington DC.

După ce a declarat că în timpul numărării voturilor, observatorii din partea Republicanilor au fost ținuți prea departe de secțiile de scrutin din Philadelphia, Giuliani a început să recite o scenă din „My Cousin Vinny”, o comedie care a câștigat premiul Oscar în 1992.Cel mai probabil scena recitată l-a emoționat, fapt pentru care a început să transpire și odată cu transpirația care se scurgea pe față, a început să curgă și din vopseaua neagră de păr.

Deși era destul de vizibil, nimeni din public nu i-a semnalat că ceva este în neregulă. Cu toate acestea, Internetul a observat și, bineînțeles, glumele au început să apară, unii susținând că Giuliani a folosit vopsea de pantofi pentru a-și colora părul. De asemenea, în timpul conferinței transmisă live, se auzeau diferite persoane care discutau despre „vopseaua lui Rudy care îi picură pe față”.