Revolut funcționează și pe PC

Revolut funcționează și pe PC

Revolut lansează o versiune web a aplicației pentru cei peste 13 milioane de utilizatori din Spațiul Economic European (SEE), Australia, Canada, Singapore, Elveția, Japonia și Statele Unite ale Americii.

Utilizatorii Revolut își pot accesa acum contul din aplicație și prin intermediul unui browser de pe un calculator sau laptop.

Aplicația web oferă flexibilitate și siguranță, datorită autentificării cu doi factori (2FA), în cazul în care un client Revolut și-a pierdut telefonul sau cardul sau pur și simplu preferă să își verifice contul de pe calculator.

Ce poți face în contul Revolut direct din browser?

Aplicația web oferă o vizibilitate completă asupra contului Revolut, istoricul tranzacțiilor și carduri. De asemenea, utilizatorii își pot bloca sau debloca un card și codul PIN. Își pot activa și dezactiva setările de siguranță ale cardurilor.

Clienții Revolut își pot alimenta acum contul și de pe aplicația web, prin transfer bancar, prin intermediul unei cărți de debit sau credit sau cu ajutorul serviciului Apple Pay, dacă browserul utilizat este Safari.„Accesul la conturi prin intermediul unui browser a fost una dintre cele mai cerute funcționalități din partea clienților noștri – suntem încântați că am construit o versiune web a aplicației care să fie sigură, comodă și la îndemâna tuturor atunci când au nevoie”, a declarat Nikolay Storonsky, CEO și Fondator la Revolut.

“Clienții noștri își pot accesa acum banii de oriunde și oricând, chiar și atunci când nu au cu ei telefonul sau cardul ori pur și simplu, preferă să își verifice contul de pe calculator. Este excelent să ai și o altă opțiune online și la îndemână”, a adăugat acesta.

Autentificarea în versiunea web a aplicației este extrem de simplă. Utilizatorii trebuie să acceseze pagina securizată Revolut, să-și introducă numărul de telefon și să urmeze pașii indicați pe ecran.

Cu toate că versiunea web a aplicației este complet sigură, clienții Revolut trebuie să fie totuși atenți la mesajele de promovare a acestei funcționalități.

“Clienților cărora li se trimite o invitație pentru a folosi varianta web a aplicației trebuie să verifice întotdeauna adresa către care sunt trimiși.

Adresa aplicației web și singura pe care o vom folosi întotdeauna este: https://app.revolut.com/start.

Te rugăm să verifici întotdeauna dacă link-ul către care ești trimis sau pe care încerci să-l accesezi, pentru a te conecta la versiunea web a aplicației, este link-ul menționat mai sus – dacă acesta diferă, este posibil să fie vorba de o escrocherie”, țin să precizeze oficialii Revolut.