Samsung Galaxy A52. A52 5G și A72

Samsung Galaxy A52. A52 5G și A72

Echipament foto quad

Samsung Galaxy A52, A52 5G și Galaxy A72 nu se abat de la rețeta high-quality a producătorului. Avem de-a face cu o cameră principală de 64MP, un obiectiv ultra-wide de 12MP, o lentilă macro de 5MP și un senzor de adâncime de 5MP, alături de zoom digital x10 (x30 și zoom optic x3 pe Galaxy A72), în timp ce camera de selfie integrează 32MP. Utilizatorii pot transforma instantaneu momentele preferate din videoclipuri 4K, în imagini de înaltă rezoluție de 8MP cu ajutorul funcției 4K Video Snap. Funcția Scene Optimizer folosește tehnologie AI în surprinderea fotografiilor și dispune de setări optime pentru 30 de categorii diferite de imagini și fundaluri, precum mâncare, peisaje și animale de companie.

Funcția asigură surprinderea unor fotografii și a unor videoclipuri clare și nemișcate. De acum, utilizatorii pot uita sentimentul ratării momentelor importante din cauza iluminării reduse. Modul de noapte utilizează procesarea multi-cadru, rezultând o imagine luminoasă și clară, chiar și atunci când este întuneric. Aceștia își pot personaliza fotografiile și videoclipuri utilizând AR Emoji și My Filter. În plus, pot aplica lentile AR direct din Snapchat prin intermediul modului Fun, atunci când extrag conținut din aplicația camerei.Galaxy A52, A52 5G și A72 – Trei crai cu ecran Super AMOLED

Cele trei modele se bucură de ecranul Super AMOLED de la Samsung, cu rata de reîmprospătare de 120Hz pe Galaxy A52 5G și 90Hz pe Galaxy A52 și Galaxy A72 și cu o luminozitate maximă de 800 de nits. Display-ul este, de asemenea, certificat „Eye Care” și ajustează automat temperatura culorilor de pe display, în baza modelelor de utilizare a smartphone-ului, pentru a reduce oboseala ochilor cu ajutorul funcției „Eye Comfort Shield”.

Ecosistemul creat de Samsung în acțiune

Noua experiență Galaxy A52, A52 5G și Galaxy A72 este îmbunătățită de conexiunile fără probleme și de noile oportunități oferite prin ecosistemul Samsung Galaxy. SmartThings se conectează cu zeci de dispozitive, gestionându-le într-un mediu inteligent de acasă chiar prin seria Galaxy A – precum dispozitive wearables, tablete, computere și televizoare. În plus, SmartThings Find localizează dispozitivele asociate într-un mod mai intuitiv și mai detaliat, iar localizatorul Bluetooth Galaxy SmartTag poate identifica dispozitive sau obiecte neconectate.Music Share sincronizează telefonul cu dispozitivul altui utilizator pentru a partaja muzică fără a fi nevoie de asocierea clasică a difuzoarelor. De asemenea, aceștia pot asocia telefoanele cu două seturi de dispozitive Galaxy Buds și pot asculta împreună aceeași muzică prin intermediul funcției Buds Together. Quick Share ușurează distribuirea  imaginilor și a videoclipurilor, pe dispozitivele Galaxy din apropiere, fără nicio limitare privind dimensiunile formatelor acestora. Nu în ultimul rând cu ajutorul funcției Private Share, utilizatorii se pot răzgândi cu privire la persoana căreia doresc să îi partajeze un anumit conținut sau pot revoca fotografiile și videoclipurile chiar și după partajarea lor printr-o singură atingere.

Sfânta Treime – Autonomie, rezistență și 5G

Samsung Galaxy A52, A52 5G și Galaxy A72 sunt rezistente la apă și praf, cu rating IP67. Prin adăugarea Samsung Care+, utilizatorii pot planifica imprevizibilul cu ajutorul unui suport de asistență instantă și a unei acoperiri garantate pentru daune, avarii, furturi și pierderi. Aceștia își pot proteja datele cu caracter personal folosind Samsung Knox,  sistemul de securitate Samsung menit să protejeze informațiile și datele personale în timp real.

Între timp, viteza și eficacitatea conectivității 5G este ajutată de puterea unei baterii de 4.500mAh pentru A52 și 5.000mAh pentru Galaxy A72, a cărei autonomie țintește spre două zile. Totodată, One UI 3 permite experiențe mai intuitive și interacțiuni consistente prin creșterea vitezei, reducerea distragerilor și evidențierea informațiilor importante.

Variante de stocare și memorie RAM

Cele trei modele vin în diferite variante pentru stocare și RAM, în felul următor:

  • Galaxy A52: 4/6/8GB RAM și 128/256GB stocare;
  • Galaxy A52 5G:  6/8GB RAM și 128/256GB stocare;
  • Galaxy A72: 6/8GB RAM și 128/256GB stocare.

În plus, acestea sunt compatibile cu o stocare externă de până la 1TB.

Avem, deci trei smartphone-uri interesante, accesibile, care profită din plin de ecosistemul creat de Samsung. Ecranul de calitate, difuzoarele stereo, camera foto puternică și interfața intuitivă conlucrează pentru a oferi o experiență plăcută, atât de populară în rândul fanilor producătorului, și dacă nu aveți încredere în mine, atunci aveți încredere în reprezentanții Samsung înșiși:

Samsung se străduiește să le ofere utilizatorilor tot ceea ce își doresc și au cel mai mult nevoie. Aceasta este și viziunea sub care se află seria Galaxy A, aceea de a democratiza inovațiile Galaxy pentru toată lumea. Galaxy A52, A52 5G și Galaxy A72 înglobează filosofia de brand Galaxy cu inovații, servicii și caracteristici de ultimă generație la un preț accesibil – TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.