Samsung Galaxy S21 FE are specificații de top

Samsung Galaxy S21 FE are specificații de topDupă succesul modelului din generația trecută, Samsung se pregătește de lansarea unui nou FE, de această dată, Galaxy S21 FE. Chiar dacă telefonul nu a fost confirmat încă, acesta și-a făcut apariția pe Geekbench, iar specificațiile sunt fix ce te-ai aștepta de la un astfel de dispozitiv.

Conform Geekbench, noul dispozitiv va purta numele de SM-G990B, iar specificațiile includ un chipset Snapdragon 888, alături de 6GB de memorie RAM. Nu se știe încă ce sistem de operare va rula telefonul la momentul lansării, dar în teste a folosit Android 11. Mulți se întreabă și unde va sacrifica Samsung din performanță pentru a oferi Galaxy S21 FE la un preț bun. Prima schimbare vizibilă este memoria RAM, dar cu siguranță vom vedea un design cu ecran plat și o construcție din plastic.

Galaxy S21 FE va fi un best-seller pentru Samsung

Acum câteva luni mi-am schimbat telefonul și am fost prins la răscruce când a venit vorba de alegerea unui telefon. Căutările mele au rezultat într-o alegere dintre două modele: Galaxy S20 FE vs Pixel 5. Culmea, că m-am ales cu un Apple, dar asta este altă poveste. Ideea este că Samsung a dat lovitura cu primul FE, iar faptul că vom primi și un Galaxy S21 FE nu este deloc surprinzător.

Mulți oameni preferă telefoanele din plastic în detrimentul celor din sticlă fragilă, un lucru valabil și în comparația de ecran plat vs. curbat. Iar Galaxy S21 FE pare a fi exact așa: un flagship fără pretenții, pentru oamenii care apreciază performanța noilor tehnologii, dar nu vor o cărămidă din sticlă cu margini rotunjite, care poate ceda la primul impact mai serios.