Samsung Galaxy S21 Ultra ar putea fi compatibil cu S Pen

Samsung Galaxy S21 Ultra ar putea fi compatibil cu S Pen

Samsung Galaxy S21 Ultra ar putea fi compatibil cu S Pen

Teoriile se raspandesc pe net cu viteza luminii. Samsung Galaxy S21 s-ar lansa mai devreme, in ianuarie, cica ar avea margini egale aproape bezel-less si toate cele.

Pentru Galaxy S21 Ultra, lucrurile iau o intorsatura nu neaparat importanta, ci mai mult de gust. Am tot auzit de peste tot ca S21 ar fi un model de ultima generatie, cu cele mai tari specificatii si accesorii. Asta poate indica si ca viitorul model high-end de la Samsung ar fi compatibil cu stylus-ul S Pen.

De fapt, un cunoscut leaker este atat de sigur de asta, incat posteaza pe Twitter ca Samsung va oferi suport S Pen pentru Galaxy S21 Ultra 100%.  Asta nu inseamna ca telefonul va avea un slot dedicat acestui accesoriu, cum am vazut la alte modele. In schimb, este posibil ca Samsung sa ofere stylus-ul ca pe un accesoriu separat. La randul sau, S Pen ar putea beneficia de o carcasa speciala, pentru a evita deteriorarile in uzul de zi cu zi.Probabil ca Samsung au venit cu aceasta strategie pentru a nu scumpi si mai mult handset-ul Galaxy S21 Ultra. Per total, ne-am putea astepta la un smartphone compatibil cu S Pen. Stylus-ul ar putea fi vandut ca accesoriu separat, in cazul in care Galaxy S21 Ultra se va lansa fara slot-ul aferent.