Samsung Galaxy S21 va fi lansat pe 14 Ianuarie

Samsung Galaxy S21 va fi lansat pe 14 Ianuarie

Uite cum am lăsat noi un 2020 foarte incert în urmă și pășim cu pași timizi în 2021. Pentru a ne trezi după mahmureala post-revelion, Samsung ne propune să urmărim pe data de 14 Ianuarie un eveniment intitulat „Everyday Epic”. În cadrul acestuia va fi prezentat noul Galaxy S21, deci începem în forță noul an.

Se pare că prezentarea va include lansarea întregii serii Galaxy S21, adică modelul de bază, un model Plus și un model Ultra. Iar dacă noile telefoane vă vor da pe spate atât de tare încât veți simți nevoia unei pre-comenzi, aceasta ar trebui să fie disponibilă foarte curând. Mai multe rapoarte indică faptul că noua serie va intra în vânzare începând cu data de 29 Ianuarie 2021.În cadrul evenimentului „Everyday Epic” vom avea parte de mai multe lansări. Odată cu noua serie Galaxy S21 vom face cunoștință și cu accesoriile compatibile. Pe lângă carcase, încărcătoare și alte nebunii care vor fi disponibile și prin intermediul partenerilor 3rd party, avem șansa ca Samsung să prezinte si Galaxy Buds Pro. În acest fel, compania coreeană ar putea concura cu Apple și în acest segment de piață; cu condiția ca aceste căști să fie chiar bune.

O altă lansare pe care o așteaptă mulți oameni este procesorul Exynos 2100. Acesta ar putea fi prezentat chiar mai devreme de lansarea lui Galaxy S21, însă rămâne să vedem ce strategie va aborda Samsung pentru acest val de lansări. Ca de obicei, evenimentul va fi transmis live și oricine va putea participa gratuit. Sunt curios dacă Samsung va avea un an la fel de aglomerat ca și 2020 când vine vorba de lansări, ținând cont că anul trecut au lucrat fără oprire.