Specificațiile foto pentru Samsung Galaxy S22

Specificațiile foto pentru Samsung Galaxy S22

Poate că seria Galaxy S22 nu va fi lansată prea curând, dar asta nu-i împiedică pe curioși să sape după informațiile despre continuarea familiei Samsung. Am tot adus în discuție zvonurile cu privire la specificațiile modelului Ultra, dar astăzi ne vom îndrepta atenția asupra unor informații legate de modelul standard, cu posibilitatea aplicabilității și în cazul variantei Plus.

Utilizatorul @FrontTron a postat pe Twitter câteva mențiuni despre configurația foto a lui Samsung Galaxy S22, o mică-mare îmbunătățire față de actualele Galaxy S21. Din câte se pare, vom avea parte de un modul alcătuit dintr-un obiectiv principal de 50MP (cel mai probabil ISOCELL GN2), o lentilă ultra-wide de 12MP și o cameră telephoto de 12MP cu zoom optic 3x.

Galaxy S22 ar putea fi primul experiment al Samsung în materie de senzori mari

Upgrade-ul simțitor s-ar putea datora introducerii unui senzor de 50MP mult mai mare (1/1.28 inci), despre care se spune că ar oferi filmare 4K mai luminoasă în mediile întunecate și 8K în mediile bine luminate. Cu toate acestea, utilizatorul ne avertizează să ne temperăm așteptările, din moment ce Samsung are tot timpul din lume să-și regândească abordarea.

Producătorul sud-coreean are posibilitatea de a se folosi fie de senzorii ISOCELL proprietari, fie de soluțiile IMX de la Sony sau de la Olympus, acestea din urmă fiind probabil destinate modelului Galaxy S22 Ultra, cu a sa cameră principală de 200MP.

Sursa: ZonaIT