Spotify se gandeste sa adauge extra subscription pentru podcast-uri

Spotify se gandeste sa adauge extra subscription pentru podcast-uri

Cand am auzit asta, mi-au venit pandaliile. De parca nu era lumea oricum plina de servicii premium contra cost, Spotify ar vrea sa introduca o subscriptie suplimentara pentru podcast-uri.

Serviciul de streaming s-a concentrat tot mai mult asupra acestui aspect. Zeci de podcast-uri au fost adaugate pe Spotify contra unor sume astronomice. Daca esti pasionat de un astfel de continut, probabil ca ai mai auzit pe ici, pe colo, cum show-urile tale preferate isi muta activitatea pe Spotify si toate cele.

Din cauza asta, tot mai multi utilizatori au inceput sa primeasca niste surveys. Acestea ii intreaba pe utilizatori ce parere au despre introducerea unei plati lunare pentru a accesa continutul podcast-urilor. Momentan, poti face asta gratuit, dar cu reclamele de rigoare, daca nu ai Spotify Premium. 

Compania sugereaza un plan lunar care variaza intre 3 si 7 dolari. Pentru suma aceasta, utilizatorii ar avea parte de show-uri exclusive, continut bonus, early acces la episoadele podcast-urilor preferate si lipsa reclamelor.

Bineinteles, asta nu e o confirmare oficiala, dar indica foarte bine faptul ca Spotify chiar vor sa te stoarca de bani prin orice metoda posibila. Chiar daca ai Spotify Premium, podcast-urile tot vor oferi mici reclame, bazate pe un algoritm specific. Cine stie, poate lumea chiar va dori sa plateasca in plus ca sa scape de ad-uri.

Survey-urile oferite indica o functionare independenta a celor doua subscriptii. Cea pentru podcast-uri nu se va adauga la cea pentru standard Premium. Compania se bazeaza pe aceste chestionare pentru organizarea unor noi planuri si strategii pentru anul urmator.

Momentan, nu circula prea multe informatii legate de aspectul asta, dar sincer as prefera ca subscriptia pentru podcast-uri sa ramana doar un vis frumos pentru Spotify.