Stațiile de încărcare Tesla Supercharger ajung în România! Vezi lista de orașe disponibile

Stațiile de încărcare Tesla Supercharger ajung în România! Vezi lista de orașe disponibile

În luna decembrie a anului trecut vă informam că Tesla va deschide un showroom și un service în capitală. Bineînțeles, odată cu această veste ne-am întrebat dacă și când vor ajunge și stațiile de încărcare Tesla Supercharger în România. Primim astăzi răspunsul prin intermediul lui Daniel Popescu care a postat pe contul său de Facebook noi informații.

Se pare că Tesla a publicat o listă în care sunt menționate orașele, dar și locațiile preliminare unde vor fi disponibile stațiile de încărcare. Aceasta se poate verifica chiar acum, pe site-ul oficial Tesla. Pe listă se află momentan Timișoara, București, Pitești și Sibiu.

Amplasarea stațiilor de încărcare Tesla Supercharger nu este bătută în cuie, încă pot exista modificări. Totuși, Timișoara ar fi primul oraș care va primi o astfel de stație de încărcare cel târziu în luna martie a anului curent. Vor urma București, Pitești și Sibiu în trimestrul al doilea al acestui an. Astfel, cel târziu în luna iunie ar trebui să avem 4 stații de încărcare Tesla disponibile și funcționale în România.

Vă reamintim că Tesla încă își pregătește lansarea în România. La jumătatea lunii decembrie, compania a publicat pe site-ul său 5 anunțuri de angajare pentru un showroom și un service în București. În descrierea posturilor, producătorul menționa “ne pregătim intrarea în România”. Momentan, mai sunt disponibile doar job-uri pe poziția de tehnician service, restul fiind deja ocupate.