Tesla adaugă suportul pentru limba română în cea mai nouă actualizare software și aduce Disney+ pe automobilele sale

Tesla adaugă suportul pentru limba română în cea mai nouă actualizare software și aduce Disney+ pe automobilele sale

Sistemul de infotainment al celor de la Tesla este cunoscut pentru diversitate, având la dispoziție control pentru orice privește automobilul tău electric. Poți pune sunete amuzante pentru scaune, schimba sunetul claxonului sau chiar să te joci cât timp aștepți încărcarea bateriilor. Mai nou poți să urmărești și serialele favorite în zona Theater iar de azi ai și Disney+ la dispoziție.

Compania lui Elon Musk tocmai ce a adăugat serviciul Disney+ în zona de streaming prin intermediul unui update software. Acesta nu este singura platformă de streaming disponibilă, având la dispoziție și Netflix, Hulu, YouTube cât și Twitch. Există și câteva care lipsesc precum HBO Max sau Parmount+.

Acum apare și Disney+ pe această listă odată cu actualizarea 2021.24 care vine la pachet și cu alte lucruri extra. Un exemplu este modul “Car Wash” care va securiza automobilul pentru o spălare. Odată activat, se vor bloca ușile, închide geamurile, dezactiva ștergătoarele, cât și sunetul senzorilor de parcare.

Există și o funcționalitate auto-save pentru camera de bord prin care clipurile se vor salva automat atunci când vehiculul detectează un eveniment precum o coliziune sau activarea airbag-ului. Clipurile vor fi salvate local și mai avem și funcție auto-dimming pentru oglinzi.

Apar mai multe detalii despre baterie iar conexiunea Wi-Fi va rămâne activă și în modul drive. O noutate care ne privește pe noi este introducerea suportului pentru limba română pentru UI-ul Tesla. Apar aici și alte limbi precum rusă și maghiară.

Sursa: GadgetZone