Tesla Model S 2021 cum arata interiorul

Tesla Model S 2021 cum arata interiorul

În contextul anunțării rezultatelor financiare pe ultimul trimestru din 2020, cei de la Tesla au făcut publice și câteva randări cu bordul de la noul Model S, a cărui producție va începe în curând.

 

Autoturismele Tesla au inclus dintotdeauna cu o notă futuristă în construcție. Cu toate acestea, nu te-ai  fi aștepta să renunțe deja la volan, în favoarea unei manete pe care ai văzut în filmele SF. Bordul din imaginile alăturate va fi prezent în cazul autoturismelor Model S ce urmează să fie intre în producție înainte de finele primului trimestru al acestui an.

Aparent, schimbările vor fi destul de similare și în cazul noului Model X. Dacă te încântă oferta, poți comanda aceste modele începând cu luna aprilie a anului curent.

 

După cum se poate vedea în imaginea de mai sus, partea din față este dominată de un ecran de dimensiuni generoase instalat, de această dată, la orizontală. Maneta care ține loc de volan este suficient de diferită încât să divizeze destul de mult opinia posibililor clienți. Un al doilea ecran generos a fost inclus pentru divertismentul pasagerilor din spate.

Puterea de procesare din spatele noii platforme de infotainment este semnificativă, aproximativ 10 teraflops. Dacă nu înseamnă nimic pentru tine respectiva valoare, merită să ai în vedere că este suficientă pentru jocuri complexe precum The Witcher 3. Pentru context, un PlayStation 5 are 10,28 teraflops.În ceea ce privește noile versiuni de Tesla care urmează să fie comercializate în 2021, cea mai interesantă este Model S Plaid, cu o viteză maximă de 320 de kilometri pe oră și trei motoare. O variantă mai puternică intitulată Plaid+ va avea un preț de 138.490 de dolari și va veni la pachet cu o autonomie impresionantă de 836 de kilometri. Noul Model X Plaid va avea un preț de pornire de 120.000 de dolari și va integra un sistem de propulsie echivalent cu 1020 de cai putere.