Tesla Roadster înainte de producție

Tesla Roadster înainte de producțieȘtim cu toții că extravaganța lui Elon Musk sare de la o Tesla plutitoare la o Tesla îmbogățită cu propulsoare SpaceX. Dar ceea ce primează este, de fapt, o dovadă concretă a faptului că Tesla Roadster își va face apariția pe drumuri.

Pentru asta, iată că Muzeul Petersen din Los Angeles este gazda unui exponat foarte interesant, adică fix o Tesla Roadster. Ca fapt divers. această expunere este oarecum o noutate, pentru că magnatului nu îi stă în fire să-și etaleze creațiile înainte de începerea propriu-zisă a producției.

De altfel, Elon Musk nu a adus foarte des în discuție noul model de mașină electrică, mai ales pentru că atâtea amânări și reprogramări au făcut ca linia de asamblare a variantei finale să se cam prăfuiască, deci cu atât mai specială această expunere în cadrul muzeului.Pe YouTube avem ocazia să vedem noua Tesla Roadster în toată splendoarea sa, probabil singurul prototip pe care fanii vor avea ocazia să-l examineze înainte de evenimentul mult așteptat al startului producției. Roadster a fost anunțată în 2017, dar pe parcurs, comapnia s-a concentrat mai mult pe dezvoltarea lui Model 3 și Model Y, ca să nu mai punem la socoteală și redesign-ul lui Cybertruck, slăbiciunea mea.

A sosit timpul ca Elon Musk să nu ne mai țină în suspans. Ne-a oferit un sneak peek la Tesla Roadster, iar mașina va ajunge pe linia de asamblare anul viitor.