Un nou update Windows 10 rezolva erorile BSoD blue screen (ecran albastru) aparute recent

Un nou update Windows 10 rezolva erorile BSoD blue screen (ecran albastru) aparute recent

Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru sistemul său de operare pentru PC-uri, laptop-uri și tablete – Windows 10. Se pare că în urma update-urilor KB4598298 și KB4601315, mai mulți utilizatori au întâmpinat eroarea BSoD. Mai precis, aceasta cauzează așa-numitul “ecran albastru” când ne așteptăm mai puțin. Aveți detalii în rândurile de mai jos.Noua actualizare este cunoscută după seria KB5001028 și este livrată pe PC-urile / notebook-urile care rulează build-ul 18363.1379 de Windows 10. Microsoft a subliniat rezolvarea problemei BSoD care era mult mai urgentă decât orice altceva. Se pare că ecranul albastru apărea în momentul în care utilizatorii încercau să se conecteze la o rețea WPA3 prin WiFi.

În plus, Microsoft a confirmat că aceasta poate apărea imediat după deschiderea PC-ului din modul “Sleep” sau “Hibernation”. Se pare că noua actualizare KB5001028 a fost concepută în special pentru utilizatorii care au întâmpinat probleme. În afară de rezolvarea ecranului albastru, update-ul nu pare să vină cu alte îmbunătățiri sau schimbări.

Microsoft spune că actualizarea se va realiza automat dacă aveți bifată opțiunea “Automatic Updates” în setări. În plus, este o actualizare cumulativă, așa că nu e necesar să faceți alte update-uri înainte de instalarea versiunii KB5001028.