Victor Ciutacu infectat cu Covid-19

Victor Ciutacu infectat cu Covid-19

Pandemia de coronavirus nu iartă pe nimeni. Prezentatorul de top de la România TV are COVID-19. Testul a ieşit pozitiv iar anunţul a fost făcut pe Facebook.

 

Prezentator de la România TV, infectat cu SARS-COV-2

Prezentatorul de top al România TV a luat virusul. Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii Ediţia de Seară, este infectat cu noul COVID-19. Acesta a făcut anunţul pe pagina de Facebook şi a ţinut să precizeze că starea sa de sănătate este una stabilă.”Orice moment vine la un moment dat. Nu neapărat cel oportun, dar asta e. Așa că fac aici cuvenitul anunț: deci, da, tocmai am fost testat pozitiv. Nu mă tăvălesc deloc în chinuri. Am trecut doar printr-un frison, dacă mă ajută Dumnezeu și organismul, sper să fie doar atât. Mi-am anunțat contacții, sunt izolat la domiciliu, separat la interior prin trasee bine definite de ilustra-mi soție. Care a fost testată negativ”, a scris Victor Ciutacu.

 

În contextul în care foarte mulţi dintre români încă nu cred în existenţa virusului chinez, omul de televiziune a ţinut să precizeze că nu face parte din această categorie. De asemenea, a mărturisit că a purtat masca sanitară şi a ţinut cont de toate regulile impuse de autorităţi.

”După cum am mai anunțat într-o confesiune anterioară, cred în existența virusului ucigaș. Nu mă închin la el, că încă nu mi-a luat și mințile, doar că acum îl și simt aproape de mine. Neplăcut și inconfortabil de aproape. Și, înainte să se repeadă propaganda să dea cu ghioaga, am și purtat intens masca, lucru ușor de probat cu mărturii ale colegilor și ale șoferilor de Uber”.