VIDEO | Noul trailer pentru Justice League îți arată de ce merită să aștepți

VIDEO | Noul trailer pentru Justice League îți arată de ce merită să aștepți

Justice League este departe de a fi unul dintre cele mai apreciate filme din universul DC, dar va avea parte de o a doua iterație, pe HBO Max.

Destinul filmului Justice League a fost unul foarte controversat. Pentru cea mai mare parte a producție, Zack Snyder a ocupat poziția de regizor, în timp ce soția sa, Deborah Snyder, a fost producător. După decesul fiicei lor în martie 2017, aceștia s-au retras din proiect, iar Joss Whedon a preluat poziția de regizor. Acesta din urmă a refilmat o serie de scene, iar prin editare, s-a distanțat semnificativ de viziunea și intențiile lui Snyder.

În final, filmul a ieșit unul destul de prost, cu 45 de puncte pe Metacritic și 6,3 pe IMDb. Frustrat în ceea ce privește rezultatul final, Zack Snyder a stabilit împreună cu Warner Bros. că va relansa Justic League într-o ediție Director`s Cut. Momentan, nu este foarte clar cât de mari vor fi diferențele față de primul film, dar cei de HBO sunt suficient de încrezători în rezultat, încât au făcut o investiție semnificativă.

 

Viitorul Justice League va fi distribuit doar prin intermediul HBO Max la o dată necunoscută din 2021. Va fi oferit sub forma unui mini serial din patru părți, iar din postările pe Twitter ale lui Snyder, se anunță a fi unul destul de spectaculos.

Chiar dacă nu știm când va ajunge în online, din noul trailer încep să fie evidente schimbările față de iterație de acum câțiva ani. Pentru a defini tonul din spatele Zack Snyder`s Justice League, pe coloana sonoră a trailer-ului a fost utilizată piesa Hallelujah.

Pe HBO Max, Justice League Director’s Cut va fi oferit sub forma a patru episoade publicate la distanță de o săptămână cu durata de o oră fiecare. Costurile sunt însă mult mai mari decât se aștepta cineva. Pe lângă cele 300 de milioane investite în producție inițială, efortul lui Snyder cu filmările suplimentare a costat 70 de milioane de dolari. Noul teaser trailer îl poți vedea mai jos.