Viitorul Windows 10 va fi prezentat pe data de 24 iunie 2021

Viitorul Windows 10 va fi prezentat pe data de 24 iunie 2021Windows 10 a fost special încă de la apariție. Acesta a fost gândit mai mult ca o platformă pe care Microsoft să o îmbunătățească în timp, fiind diferit de edițiile precedente. Și acum, cu ocazia celor șase ani de când este pe piață, sistemul de operare va primi o actualizare majoră. Ce moment mai bun pentru a organiza un eveniment special? Microsoft va prezenta „What’s next for Windows” pe data de 24 iunie 2021. Evenimentul va avea loc online și ne va prezenta modificările aduse sistemului.

Ce modificări va suferi Windows 10?

Cred că cea mai așteptată schimbare pentru Windows 10 este legată de aspectul acestuia. Chiar dacă este destul de curat și minimalist, se simte de parcă sistemul de operare a rămas blocat undeva în 2010, în timp ce alte sisteme tot aduc modificări pe zona de design. În plus, pare că Microsoft deja se pregătește de această evoluție, mai ales că am primit recent câteva actualizări mai mici prin care cred că pavează drumul către o schimbare majoră.

Un lucru este sigur: Windows 10 nu va mai fi același sistem de operare odată cu următoarea actualizare majoră. Că e de bine, că e de rău? Ei bine, asta vom vedea în curând, dar sper că Microsoft a învățat din greșelile update-urile trecute și va acorda mai multă atenție problemelor înainte ca acestea să devină „features” ale noii versiuni.