WhatsApp s-a răzgândit și nu îți va dezactiva aplicația dacă nu accepți noua politică

WhatsApp s-a răzgândit și nu îți va dezactiva aplicația dacă nu accepți noua politicăWhatsApp a devenit un subiect de controversă după ce și-a anunțat noua politică, în cadrul căreia va trebui să fii de acord ca aplicația să-ți împartă datele cu Facebook. După ce reacțiile negative au inundat internetul, gigantul social media a anunțat că va prelungi termenul limită pentru acceptarea politicii, ca mai apoi să trântească un ultimatum care a înfuritat utilizatorii.

În cei mai simpli termeni, dacă nu acceptai noua politică WhatsApp, ai fi început să pierzi treptat din funcțiile aplicației. Ar fi urmat să nu mai poți iniția apeluri voce sau video, ca mai apoi să nu mai ai access la lista cu conversații și la primirea notificărilor pentru mesajele noi.

Facebook s-a răzgândit însă, menționând că utilizatorii care nu au acceptat până pe 15 mai nu vor pierde funcționalitățile aplicației WhatsApp.  În schimb, vei primi din când în când remindere că ar trebui să accepți noua politică, iar compania spune că o bună parte dintre utilizatori au acceptat deja termenii și condițiile.Având în vedere discuțiile recente cu diverse autorități și experți în securitate, vrem să clarificăm faptul că nu vom limita funcționalitatea WhatsApp pentru cei care nu au acceptat încă termenii și condițiile. Totodată, vom continua să le reamintim din când în când utilizatorilor această actualizare.